Fürdőszobapult

A fürdőszoba, a burkolt falfelületekkel, a tükrökkel, a csillogó csaptelepekkel, a lakás talán egyik legszebb, leglátványosabb helyisége, amit a mosdó pultokon, fürdőszobai pultokon alkalmazott természetes kövek reprezentatív megjelenésével tovább fokozhatunk.

A természetes kövek csodálatos, gazdag színvilággal rendelkező anyagok, lenyűgöző kristály szerkezetükkel, rajzolatos erezetükkel és páratlan színvilágukkal utánozhatatlan építőanyag. Mivel jól illenek bármilyen stílusirányzathoz, nagyon széles az a felhasználói réteg, ami mellettük dönt.

 Amit kínálunk:

  • A felmérést, az egyedi igények szerinti gyártást és elhelyezést magába foglaló teljes körű szolgáltatást.
  • Több mint 40 féle a világkülönböző pontjain bányászott természetes kőből (gránit) álló kínálat, hogy Ön biztosan megtalálja a fürdőszobában domináló színekkel leginkább harmonizáló anyagot.
  • Ne feledje! Mi, kizárólag természetes kövekkel dolgozunk, így nálunk minden egyes fürdőszobapult egyedi és megismételhetetlen.
  • Egyedi él megmunkálás: A pultok éleinek megmunkálását (ez csak a fallal nem határolt látható élek esetében szükséges) szakembereink kézzel készítik el így az alábbi standard él profilokon túl a legegyedibb él profil kialakításra vonatkozó kérésnek is eleget tudunk tenni.
Egyenes egyenes élfény Negyedkörív negyedkörív
Félkörív félkörív Barokk barokk

 Miért gránit?

  • Vízálló. A gránitból készült munkalapok “nem tartalmaznak” sem fa, sem forgácslap hordozóanyagot így tökéletesen vízállóak.
  • Nem igényel különös ápolást. A gránit jó ellenálló-képességének köszönhetően nem igényel különös figyelmet. A napi használat során a felületre kerülő friss szennyeződéseket könnyedén el lehet távolítani.
  • Időtálló befektetés – a gránit fürdőszobapult élettartalma nem években hanem generációkban mérhető. A  fürdőszobapult évtizedek alatt sem veszítik el eredeti fényüket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.