Urnafal

A hamvak elhelyezésének talán árban és helyigény szempontjából is az egyik legkedvezőbb megoldása, az urna falak létesítése.

Tapasztalatom szerint kevés az igényes megoldás, több helyen még a megszokott nem túl színvonalas betonból, műkőből, műanyagból készült falakat alkalmazzák.

Számunkra fontos az, hogy maradandót alkossunk, ezért gránitból készítünk urnafalakat, melyekre 30 év garanciát vállalunk.

Egy olyan speciális technológiával rögzítjük az elemeket egymáshoz, mely nem ad aggodalmat e hosszú garanciavállaláshoz. 8 típusból lehet választani standard, de lehet egyedi tervezésű is. Kiviteli terv alapján készül el az alapozás, majd a komplett kivitelezés.

Az ország egész területéről fogadjuk a megrendeléseket kialakítottuk ennek a technikai és műszaki hátterét, kollégáink saját teherautóinkkal szállítják az előre gyártott elemeket a kért helyszínre, és építik fel a kiválasztott típusú urnafalat. Külön kínálunk kiegészítőket, fémből, bronzból virágtartót, mécsest, koszorú kampót, urnatáblát. Rendelhetők interneten is és egyéb módokon.

Egyedi urnafalak tervezésében és kivitelezésében is szívesen nyújtunk szakmai segítséget

Tovább a honlapra: Urnafal.hu 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.